Panc Media ansluter som Publicist på Poddindex.se

Panc Media ansluter som Publicist på Poddindex.se

Panc Media är en utgivare av podcast och representerar flera av Sveriges största poddar. Mycket pekar på att konsumtionen av digitalt ljud kommer att öka. Utbudet av innehåll blir allt större och tillgängligheten på olika plattformar växer stadigt. Många känner kanske igen sig i att lyssna på poddar alltmer frekvent. Peppas du av Framgångspodden medan du äter lunch? Tar del av Kärlek & terapi på vägen hem från affären?

Vi är glada över att finnas med på Poddindex under den nya publicist-kolumnen som är en mycket viktig uppdatering för oss och andra publicister i branschen. Att annonsörer och byråer nu både kan se vilken teknisk plattform och publicist varje podcast har är både transparent och bra

säger Daniel Hallén vd Panc Media.


Panc Media får nu sitt varumärke exponerat under kolumnen Publicist för sina anslutna poddar, som tekniskt distribueras genom plattformen Podplay.

  • Framgångspodden - inspirerande historier från bland annat Petter Stordalen, Zara Larsson, Kjell Enhager, Camilla Läckberg med flera. Framgångspodden handlar om att inspirera, motivera och att få lära sig av de bästa. 


  • Sånt är Livet – kanske Sveriges hetaste influencerpar (Warg-Pärleros) som pratar om relationer, familj och humor. Ibland med aktuella gäster som grillas med frågor och berättar galna storys 


  • Ångestpodden - Sveriges viktigaste podcast som bryter tabun kring psykisk ohälsa, alltid med en positiv känsla. För sitt arbete med podden har de bland annat varit nominerade till Årets Superkommunikatör, Begriplighetspriset och vunnit Årets Röst vid Stora Influencerpriset. 


  • Kärlek & terapi – Lyssna till människor som vågar öppna upp sina hjärtan och dela med sig av sina innersta tankar och kärleksproblem med samtalsterapeuten Daniella Gordon.