Polpo Play ansluter till Poddindex

Polpo Play ansluter till Poddindex

Det mångsidiga produktionsbolaget Polpo ansluter till Poddindex som Publicist. Inom podcast arbetar de tillsammans med sina talanger, som Mia Skäringer, Hampus Nessvold, Janne Josefsson, Marie Olsson Nylander & Susanne Westerdahl och Carin da Silva & Vivi Wallin, för att stärka deras varumärken. Skäringer och Nessvold har nominerats till Det svenska humorpriset i kategorin 'Årets Humorpodd' och till "Årets podd" av Guldörat.

Polpo plays poddar representerade i Poddindex är följande:

 

Kändis-intervju-podcasten Oväntat besök hos Janne Josefsson är inspelad från den berömda undersökande journalistens lägenhet. Grävkungen Janne Josefsson är känd för att knacka på hos sina icke ont anande intervjuoffer – nu är det poddgästerna som knackar på hemma hos honom.

Gästens identitet är ett mysterium ända tills de knackar på hos Janne.

 

Det känns väldigt roligt att få ta emot tio nya besök denna hösten. Några av de som kommer känner jag sedan innan medan andra är helt nya för mig. Tyvärr har jag inte blivit bättre på att gissa rätt vem som kommer. Jag tror att kombinationen av att jag inte hinner förbereda mig och att vi är hemma hos mig gör att samtalet kanske blir ett annat, säger Janne.

 

Skånesystrarna Marie Olsson Nylander och Susanne Westerdahl kör podcasten ”Syrran och Jag” där lyssnarna på torsdagar kan få en privat inblick i systrarnas relation, barndom och livet i övrigt. Marie Olsson Nylander är främst känd från TV som designer och stylist.